Z letalom iz Portoroža v Beograd po najugodnejši ceni

Povratna letalska vozovnica na relaciji Beograd–Portorož–Beograd za 136 evrov (z vključenimi taksami). Portorož prvič na mednarodnem rezervacijskem sistemu Amadeus.

Še en mesec nas loči do pričetka delovanja redne letalske linije Beograd–Portorož–Beograd. Povratno letalsko vozovnico bodo potniki lahko kupili za 136 evrov (z vključenimi taksami), kar je trenutno najugodnejša ponudba. Portorož se je tako prvič pojavil na mednarodnem rezervacijskem sistemu Amadeus, ki je eden največjih na svetu. Njegova obširna podatkovna baza podpira razporede rednih letalskih letov za več kot 740 letalskih prevoznikov.

JAT-ovo letalo ATR-72 bo od 15. aprila iz Beograda v Portorož in nazaj letelo dvakrat na teden po sledečem urniku:
čŒetrtek: BEG - POW 12:45 - 14:20
čŒetrtek: POW - BEG 14:55 - 16:30

Nedelja: BEG - POW 08:25 - 10:00
Nedelja: POW - BEG 10:35 - 12:10

Turistično združenje Portorož se je med 24. in 28. februarjem udeležilo 32. mednarodnega sejma turizma v Beogradu. Destinacija Portorož in Piran je predstavila svojo turistično ponudbo na 20m2 velikem razstavnem prostoru v osrednjem delu okrogle dvorane, poudarek predstavitve pa je bil prav na redni letalski liniji Beograd–Portorož. Trenutno se turistična destinacija Portorož in Piran predstavlja na eni najpomembnejših turističnih borz ITB Berlin.

beograd_sejem_1.jpg                  stojnica destinacije Portorož in Piran na turističnem sejmu v Beogradu.

beograd_jat_portoroz.jpg                                                    hostesi »stevardesi« na turističnem sejmu v Beogradu.

Vir: Turistično združenje Portorož, g. i. z.