Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Stota številka revije za potnike Adrie Airways

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
05 Dec 14
Napisal Prebrano 1551 krat
Objavljeno v Novice
Adria Airways s ponosom sporoča, da je izšla stota številka njene revije za potnike Adria Airways In-Flight Magazine.

adr_inflightmagazin.jpg »Vsebinsko bogata, lepa, zanimiva, poučna, prijetna na otip, prijazna na pogled in spodbudna za um …« je le nekaj laskavih besed, s katerimi so jo bralci opisovali v zadnjih šestindvajsetih letih.

Revija je prvič izšla leta 1988. Takrat je bila Adria v glavnem še čarterski prevoznik in temu primerna je bila njena revija. Izšli sta le dve številki na leto, turistom pa je v nemškem in angleškem jeziku predstavljala jadransko obalo. Morda je bolj spominjala na turistični prospekt kot na pravo revijo. čŒas je prinesel spremembe, spreminjala se je Adria, z njo pa tudi njena revija. Adria se je razvila v sodobno, dinamično letalsko družbo, Adria In-Flight Magazine pa v privlačno korporativno revijo.

»Še vedno je njen osnovni namen približati potnikom Adrio Airways, njene ljudi, mrežo letov, novosti ter obvestila in varnostna priporočila.  Namenjena je tako potnikom, ki v Slovenijo šele prihajajo in želijo deželo spoznati, kot tudi tistim, ki so tu doma in so morda že pozabili, koliko zanimivih kotičkov skriva naša dežela,« je povedala odgovorna urednica revije Barbara Mihevc Bukovec.

adria-airways.png Kvalitetni članki, izvrstne fotografije, bogate ilustracije in oblikovanje z občutkom so njen zaščitni znak. Vsi ti atributi niso ostali neopaženi in revija je bila v letih svojega zorenja večkrat nagrajena – doma in v tujini.

Adria In-Flight Magazine izide šestkrat na leto – v slovenskem in angleškem jeziku. Na voljo pa je tudi na spletni strani Adrie Airways https://www.adria.si/sl/o-druzbi/adria-in-flight-magazine/

Nazadnje urejano na Petek, 05 December 2014 14:57

Koledar objav

« Avgust 2022 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31