Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Adria Airways v 2017 s komercialno rastjo in pozitivnimi obeti

Oceni ta prispevek
(3 glasov)
24 Jan 18
Napisal PR Adria Airways Prebrano 1795 krat
Objavljeno v Novice

Adria Airways je leto 2017 končala z 10-odstotno rastjo potnikov. Letalski prevoznik je pozdravil več kot 1,2 milijona potnikov, odprl nove destinacije in povečal pogostost letov.

"Leto 2017 je bilo ključno leto za Adrio Airways in vse zaposlene," je povedal dr. Arno Schuster, direktor Adrie Airways. "Z nenehnim izboljševanjem storitev za potnike, izboljšanimi ponudbami in predanim delom naših ljudi, je Adria Airways uspela prepričati nov segment uporabnikov."

Adria Airways se je v zahtevnem tržnem okolju dodatno osredotočala na dodano vrednost za potnike in jim ponudila večjo izbiro. Letalski prevoznik je nadaljeval z izboljševanjem letalskih povezav, povečal pogostost letov in še dodatno zmanjšal čas čakanja med povezovalnimi leti. Od oktobra dalje letalska družba povezuje Ljubljano s Kijevom in tako trikrat na teden omogoča potovanje med Ukrajino in evropskimi destinacijami, v prodaji pa so tudi že vozovnice za šest novih destinacij: otok Brač, Bukarešta, Dubrovnik, Hamburg, Sofija in Ženeva.

Otvoritveni let v Kijev
  Otvoritveni let v Kijev

Glede priročnosti potovanj je Adria Airways ponudila potnikom več možnosti plačila, posebne vozovnice za potnike, ki želijo raziskovati več destinacij hkrati in tiste, ki želijo potovati v skupinah. Izboljšave so bile narejene tudi za podjetja in druge pravne osebe, ki lahko koristijo nadgrajeni Korporativni program Adria (Adria Corporate Programme).

Uspešno zaključeno leto 2017 je pozdravil tudi poslovni direktor Fraport Slovenija, Zmago Skobir: »Veseli nas, da je Adria Airways v letu 2017 pomembno prispevala k lanskemu rekordu števila potnikov na ljubljanskem letališču. Z uvedbo redne linije v Kijev je tudi povečala število destinacij z našega letališča ter tako pripomogla k našim prizadevanjem za čim bolj razvejano mrežo letov z našega letališča. Adria Airways je lani napovedala uvedbo kar šestih novih destinacij v letošnjem letu, zato lahko z velikim optimizmom zremo v prihodnost.«

Adria Airways bo še naprej dosledno izboljševala svojo ponudbo, ima pa tudi ambiciozne načrte za leto 2018. Leto bo posvečeno odprtju več povezav med evropskimi mesti in balkansko regijo.

Z uvajanjem novosti in izboljšavami Adria Airways nadaljuje svojo zavezanost, da ponudi najbolj priročen način potovanja v regiji in izboljša potovalno izkušnjo.

 

Nazadnje urejano na Sreda, 24 Januar 2018 13:37

Koledar objav

« Januar 2022 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31