Adria Airways predstavlja enostavno in privlačno ponudbo za študente in starejše

Oceni ta prispevek
(5 glasov)
16 Apr 18
Napisal Prebrano 1864 krat
Objavljeno v Novice

Po meri oblikovana ponudba za študente in starejše (seniorje) s fiksnimi cenami.

Adria Airways odpira nove možnosti za potovanja dveh specifičnih ciljnih skupin, študente in starejše (seniorje). Obe ciljni skupini sta v svojih pričakovanjih, potrebah in željah glede potovanj svojevrstni, zato so v Adrii Airways pripravili enostavno in privlačno ponudbo, pisano na kožo prav tema dvema skupinama potnikov.

Ponudba za študente in starejše (seniorje) se od obstoječe splošne ponudbe razlikuje v tem, da so tema dvema ciljnima skupinama letalske vozovnice na voljo po privlačnih cenah, le-te pa se ne bodo spreminjale in ostajajo fiksne, ne glede na povpraševanje, zasedenost kapacitet letal in druge vidike, ki sicer določajo višino letalske vozovnice in zaradi česar se njihove cene spreminjajo.

Ponudba za študente je namenjena mladim med 18. in vključno 26. letom, s študentskim statusom, ponudba za starejše (seniorje) pa je namenjena starejšim od 62 let. Ciljnima skupinama so na voljo enosmerne in povratne vozovnice za vse direktne polete Adrie Airways na njenih 25 destinacijah, cene za oba tipa vozovnic so nespremenljive. V primeru, da mest na letalu po ceni za študente in starejše (seniorje) ne bo več, bodo na voljo letalske karte po naslednji najnižji ceni za določeno destinacijo. Ročna prtljaga je v ponudbi že vključena.

»Ideja Adrie Airways je, da s svojo največjo mrežo poletov z ljubljanskega letališča neposredno nagovori povsem specifičen segment potnikov. Mlade želimo navdahniti, da se ozrejo po novih mednarodnih izkušnjah tekom študija in jih vzpodbuditi k raziskovanju sveta, širjenju lastnih izkustev in bogatenju svojih življenj. To je nenazadnje tudi največja dodana vrednost, ki jo lahko kot letalski prevoznik omogočimo mladim,« je ob lansiranju novosti dejal Holger Kowarsch, direktor družbe Adria Airways.

Možnost nakupa letalskih vozovnic po privlačnih cenah je že na voljo preko spletne strani adria.si ali mobilne aplikacije Adria App, ki je na voljo uporabnikom z napravami s sistemom Android in iOS.


Christian Schneider, komercialni direktor Adrie Airways pravi: »Želimo biti domači letalski prevoznik, za katerega se študentje in starejši odločajo brez pomisleka. Temu v prid govorijo privlačne in ugodne fiksne cene, največji nabor destinacij z ljubljanskega letališča in nenazadnje priročnost domačega letališča. Našim potnikom z uvedenimi novostmi dajemo še več izbire, predvsem pa oblikujemo ponudbo po njihovi meri, željah in pričakovanjih.«

 

Nazadnje urejano na Ponedeljek, 16 April 2018 13:23

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.


Koledar objav

« Januar 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31