Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Lufthansa promovira volitve v Evropski parlament

Oceni ta prispevek
(3 glasov)
24 Apr 19
Napisal
Objavljeno v Novice

Nemški letalski prevoznik Lufthansa pošilja zelo jasen signal o udeležbi na evropskih volitvah čez mesec dni. Od danes je njihov Airbus A320 pobarvan z velikim napisom ”SayYesToEurope” na trupu letala, kjer ponavadi piše ime prevoznika.

”Z glasovanjem na majskih volitvah bodo prebivalci Evrope odločali o prihodnosti evropske skupnosti. Sedaj še bolj kakor kadarkoli do sedaj gre za vprašanja stališča, prevzemanja odgovornosti in krepitev ideje o združeni in svobodni Evropi. Naše letalske družbe Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines in Air Dolomiti, kot pristna evropska podjetja s koreninami v večih evropskih državah povezujejo države na stari celini med seboj, Evropo pa svetom. Zato je Evropa zelo blizu našim srcem,” je povedal glavni izvršni direktor Luftanse, gospod Carsten Spohr. 

S približno tri tisoč dnevnimi leti med evropskimi letališči, Lufthansino letalo pristaja v skoraj vsaki evropski državi. Poleg novega izgleda Airbusa A320 z registracijo D-AIZG, se bo spremenila standardna zasnova za vsa Lufthansina letala. Od sedaj namreč bo poleg nemške zastave, ki je poleg registracije, vedno še evropska zastava. 

”SayYesToTheWorld” je naša nova globalna oglaševalska kampanija in ”SayYesToEurope” je naša prva v tem projektu, da nagovorimo vse Evropejce da se izrečejo ZA Evropo ter se udeležijo evropskih volitev - naša Evropa potrebuje tvoj glas,” je še dodal gospod Spohr. 

Lufthansino letalo v posebnim napisom je del velikega samoiniciativnega projekta podprtega s strani Lufthanse. Že leta več kot polovica volilnih upravičencev v Nemčiji ne prihaja na evropske volitve. Zato so pri Lufthansi in tudi drugih podjetjih, agencijah in javnih osebnostih združili moči, da mesec dni pred volitvami nagovorijo ljudi, da se udeležijo volitev in glasujejo.


Koledar objav

« Januar 2023 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31