Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

THAI Smile Airways bo postal novi povezovalni partner

Oceni ta prispevek
(2 glasov)
05 Jun 19
Napisal Prebrano 894 krat
Objavljeno v Novice

Združenje Star Alliance je danes predstavilo načrte, da THAI Smile Airways postane naslednji povezovalni partner v njegovi globalni mreži.

Glavni izvršni odbor združenja Star Alliance, ki se je sestal ob 75. letni generalni skupščini druženja IATA v Seulu, je odobril prijavo prevoznika THAI Smile Airways, da postane del modela povezovalnih partnerjev združenja. Združenje Star Allliance je model povezovalnih partnerjev ustanovilo junija leta 2016 kot dopolnilo svojemu članskemu modelu.

V nasprotju s polnim članstvom v združenju Star Alliance, ki zahteva vzpostavitev komercialnih povezav z vsemi drugimi polnimi člani, zahteva obseg regionalnega modela povezovalnega partnerja komercialne odnose s samo tremi ali več prevozniki. Strankam z načrtom potovanja, ki vključuje prestope med letalskim prevoznikom, ki je član združenja Star Alliance, in povezovalnim partnerjem, bodo na voljo standardne ugodnosti združenja Star Alliance, kot je prehod potnikov in prtljage skozi postopek prijave. Poleg tega bodo stranke, ki so v programu zvestobe, v katerem sodelujejo, dosegle zlati status združenja Star Alliance, deležne dodatnih ugodnosti. Ko so izpolnjene vse zahteve za pridružitev, kar bo predvidoma do konca tega leta, bo THAI Smile Airways postal drugi povezovalni partner in se pridružil prevozniku Juneyao Airlines, ki je to postal leta 2017.

Povezovalni partnerji združenju Star Alliance omogočajo, da zapolni morebitne regionalne vrzeli v mreži. THAI Smile Airways bo mreži združenja Star Alliance, ki že obsega 1.300 letališč v 194 državah, dodal 11 novih destinacij. Jeffrey Goh, operativni direktor združenja Star Alliance, je povedal: »Tri leta po uvedbi novega programa z veseljem najavljam, da bo THAI Smile postal naslednji povezovalni partner združenja Star Alliance in nas podpiral pri nadaljnjem utrjevanju našega položaja vodilnega letalskega združenja. Partnerstvo z našim obstoječim povezovalnim partnerjem, letalskim prevoznikom Juneyao Airlines, je preseglo naša vzajemna pričakovanja in veselimo se tega, da bomo lahko z dodajanjem ponudbe prevoznika THAI Smile Airways strankam zagotovili še večjo izbiro.«

Charita Leelayudth, vršilka dolžnosti izvršnega direktorja družbe THAI Smile Airways, je povedala: »Zelo smo veseli, da nam je glavni izvršni odbor združenja Star Alliance dal zeleno luč za nadaljevanje našega predloga, da postanemo povezovalni partner združenja Star Alliance. To nam ponuja edinstveno priložnost, da prispevamo k močni mreži združenja ter jo hkrati s pridom izkoristimo za lasten poslovni model in sodobnim potnikom tako zagotovimo boljšo izkušnjo letalskega potovanja po dostopnih cenah.«

Ta bangkoški letalski prevoznik je začel uvajati potrebno tehnologijo in komercialne povezave, ki mu bodo omogočile, da z letom 2020 svoje storitve ponudi tranzitnim potnikom združenja Star Alliance. Takrat bo THAI Smile potnikom združenja Star Alliance z zlatim statusom, ki izpolnjujejo pogoje, na povezovalnih letih začel ponujati ugodnosti, kot so prednostna prijava, dostop do letaliških salonov Thai Smile in prednostna dostava prtljage.

Naslovna foto: Nationmultimedia

 

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.


Koledar objav

« Oktober 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31