Natisni to stran

Družbi Adria Airways in Northern Aerotech sta podpisali sporazum o sodelovanju

Oceni ta prispevek
(4 glasov)
02 Jul 19
Napisal Prebrano 1205 krat
Objavljeno v Novice

Letalski prevoznik Adria Airways je podpisal pogodbo o sodelovanju z družbo Northern Aerotech, ki bo zagotavlja vzdrževanje celotne flote Adrie Airways, in sicer v Ljubljani in Luganu.

Pogodba vključuje linijsko vzdrževanje in popravila nenačrtovanih okvar ter poškodb na letalih. Bazno vzdrževanje letal bodo opravljala tudi druga podjetja, lahko tudi Adria Tehnika skladno s pogodbami, ki jih bodo na podlagi sprotnih razpisov podpisali v Adrii.

Northern Aerotech ima več desetletij izkušenj s področja linijskega in baznega  vzdrževanja potniških letal. Njihova zavezanost kakovosti, zanesljivosti in varnosti predstavlja glavne prioritete pri zagotavljanju najvišje ravni storitev.

Tadej Notersberg, Sven Kukemelk in Morten Schalls Joergensen
  Tadej Notersberg, Sven Kukemelk in Morten Schalls Joergensen

»Zelo smo zadovoljni, da smo sklenili tovrstno sodelovanje z družbo Northern Aerotech, ki nam zagotavlja storitve, popolnoma prilagojene strankam, z vso potrebno pozornostjo in v vseh situacijah. Prizadevamo si zagotavljati brezhibne storitve MRO, kajti varnost je pri nas na prvem mestu. Prepričani smo, da smo našli zanesljivega partnerja na področju MRO, ki bo zadovoljeval naše želje in potrebe,« je povedal Sven Kukemelk, direktor Adrie Airways.

Morten Schalls Joergensen, predsednik uprave družbe Northern Aerotech, je ob tej priložnosti dejal: »Sklenitev sporazuma o sodelovanju za zagotavljanje storitev, popolnoma prilagojenih strankam, s tako pomembnim naročnikom, kot je družba Adria Airways, je za nas velik korak in zato smo zelo ponosni. Potrjuje leta resnega dela in nenehne osredotočenosti na zagotavljanje prvovrstnih vodilnih storitev vzdrževanja, popravila in obnove (MRO). Zelo se veselimo partnerstva v prihodnjih letih. Družbi Adria Airways in panogi bomo znova dokazali, da smo profesionalen, fleksibilen, zaupanja vreden in zelo strokoven izvajalec vzdrževalnih storitev. Celoten postopek z družbo Adria Airways je potekal gladko in strokovno, pomembno pa je bilo tudi dejstvo, da je bila izredno dobro pripravljena stranka. Najlepše se zahvaljujem vodstvu družbe Adria Airways za zaupanje, ki so ga izkazali moji ekipi in meni.«

Na fotografijah od leve proti desni: Tadej Notersberg, Sven Kukemelk in Morten Schalls Joergensen