Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Pipistrel ponuja brezplačne demo polete za vse, ki bodo uspešno zaključil tečaj spletnega usposabljanja

Oceni ta prispevek
(2 glasov)
16 Apr 20
Napisal
Objavljeno v Novice

Pipistrel se je odločil, da bo v obdobju izolacije in omejitev letenja, ki so uveljavljene po vsem svetu, kot doprinos k letalski varnosti preko nenehnega usposabljanja in učenja omogočil prost dostop do vseh svojih spletnih programov šolanja. Also in English

Spletni tečaji Pipistrelove  Letalske Akademije so zdaj brezplačno na voljo vsakomur za tri mesece. Upajo, da bo to motiviralo pilote, ki ne morejo leteti, pa tudi pilote-študente in inštruktorje letenja, da v tem obdobju ostanejo povezani s svojo strastjo in se vsak dan naučijo česa novega.

»Vsakdo, ne glede na to ali so študenti, piloti, inštruktorji letenja ali letalski navdušenci, aeroklubi ali letalske šole, se lahko brezplačno prijavijo in se brezplačno pridružijo spletnemu tečaju za obdobje treh mesecev, od aprila 2020 do konca junija 2020. Ta edinstvena ponudba širom sveta na voljo vsem, tudi ne-pilotom, ki jih zanima letalstvo.« so zapisali v Pipistrelu.

V trenutnem obdobju »mrtvila«, ki hromi skoraj ves svet, bo brezplačni spletni tečaj pomagal osvežiti in popraviti teoretično znanje, potrebno za letenje in spoznavanje posebnosti sodobnih letal Pipistrel, vključno z Alpha Electro, edinim električnim šolskim letalom v serijski proizvodnji na svetu. Spletni tečaj ponuja podrobne informacije in znanje o različnih letalih Pipistrel.

Pipistrel ponuja popolnoma brezplačen posebej zasnovan in razvit spletni tečaj usposabljanja za Alpha Trainer UL / LSA / BCAR, Virus SW UL / LSA, Virus SW121 in Alpha Electro. Običajna kotizacija za spletni tečaj znaša 147.30 € za 14-dnevno ali 247.30 € za stalno naročnino.

Do tečajev lahko dostopate s prenosnikom, tabličnim računalnikom ali mobilnim telefonom od koderkoli na svetu.

Spletni tečaji, ki so popolnoma brezplačno na voljo od včeraj naprej, vključujejo letala:

✈ Pipistrel ALPHA Electro, edino certificirano električno šolsko letalo v serijski proizvodnji kjerkoli na svetu

✈ Pipistrel ALPHA Trainer v konfiguracijah UL / LSA / BCAR

✈ Pipistrel Virus SW in SWiS v konfiguracijah UL / LSA

✈ Pipistrel Virus SW 121 s certifikatom EASA

 

Če se želite registrirati in s spletnim tečajem začeti učiti o letenju in Pipistrelovih letalih, obiščite: www.pipistrel-online.com, kliknite »Create new account«, sledite navodilom za registracijo (v angleškem jeziku) in izberite spletni tečaj s tipko za vpis: FlyPipistrel

In ker so najboljše informacije vedno na koncu… Je tukaj še ena:

Vsakdo, ki bo uspešno zaključil tečaj spletnega usposabljanja, bo prejel bon za brezplačni demo polet na enem od naših letal na sebi najbližji lokaciji distributerja Pipistrel po vsem svetu, ki bo veljal do konca septembra 2020.

Upamo, da bo ta prispevek Pipistrela k svetovni pilotski skupnosti pomagal pilotom, da bodo varni, ohranjali svoje znanje in ko med krizo Covid-19 ne morejo leteti, vlagali svoj čas v usposabljanje, da bodo lahko pozneje še bolj uživali v letenju.

 


Koledar objav

« December 2022 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31