Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Adria Tehnika podpisala dolgoletno pogodbo z easyJetom

Oceni ta prispevek
(5 glasov)
22 Nov 21
Napisal
Objavljeno v Novice

Adria Tehnika, članica skupine Avia Prime, ki je eno izmed vodilnih podjetij v Evropi na področju vzdrževanja in servisiranja letal, je podpisala novo petletno pogodbo o sodelovanju z enim vodilnih evropskih letalskih prevoznikov, easyJetom.

Nova petletna pogodba obsega številne vidike tehničnega vzdrževanja easyJetovih letal na ljubljanskem letališču, kjer deluje Adria Tehnika, vključno z vzdrževanjem ogrodja kot tudi komponent, linijskim vzdrževanjem, podporo na zahtevo ter številnimi nalogami, ki zahtevajo posebna znanja usposobljenih letalskih tehnikov.

Začetek sodelovanja podjetij Adria Tehnika in easyJet sega v leto 2016, ko je slovenski izvajalec vzdrževanja in servisiranja letal izvedel rekonfiguracijo easyJetove preureditve potniških kabin SpaceFlex za povečanje kapacitete potnikov, ki je eden izmed najbolj iskanih produktov na trgu nizkocenovnih letalskih prevoznikov v Evropi. Takrat je Adria Tehnika, tudi zaradi priročne lokacije, izvedla preureditev na več kot 100 easyJetovih letalih, čemur je kmalu sledilo bazno vzdrževanje in servisiranje za tega letalskega prevoznika.

Podjetji sta sedaj podpisali petletno pogodbo, kar Adria Tehniki prinaša tudi razširjen obseg dela, saj se bo najzahtevnejša bazna dela na letalih izvajalo tudi na treh vzporednih linijah istočasno. 

»Na začetku našega sodelovanja s podjetjem Adria Tehnika v letu 2016 nas je navdušila globina znanja in izkušenj pri vzdrževanju flote A320. Danes, po več kot petih letih uspešnega sodelovanja se veselimo nadaljevanja našega partnerstva z Adria Tehniko, ki je dokazala, da je zanesljiv partner, in veseli nas, da bomo skupaj rasli še naprej,« pravi predstavnik podjetja easyJet.

»Ponosni in izjemno počaščeni smo, da se je eden izmed vodilnih letalskih prevoznikov ponovno odločil za storitve vzdrževanja svojih letal, ki jih ponuja Adria Tehnika. Ne glede na trenutne razmere v letalski industriji v podjetju ostajamo osredotočeni na doseganje najvišje kakovosti naših storitev in širitev našega sodelovanja z našimi strankami. Verjamemo, da je visoko povpraševanje po naših storitvah pri strankah odraz zaupanja v nas, kar nam daje dodaten pogum in samozavest pri načrtovanju strategije znotraj skupine«, pravi Barbara Perko Brvar, namestnica glavnega izvršnega direktorja Adria Tehnike.     

“Da lahko štejemo easyJet za našega partnerja, je za nas odlična novica. To partnerstvo bo prineslo veliko pozitivnosti in upamo, da tudi še več dela za lokalno skupnost v Adria Tehniki pod okriljem skupine Avia Prime,” povzame Piotr Kaczor, glavni izvršni direktor skupine Avia Prime Group in Adria Tehnike.

Adria Tehnika, članica skupine Avia Prime, je dober sloves med strankami zgradila z visoko motiviranim in usposobljenim kadrom, konkurenčnimi časi prizemljitve ter s svojo predanostjo kakovosti, prilagodljivosti in s konkurenčnimi cenami. Nenazadnje tudi zaradi desetletnih izkušenj z več kot 70 strankami na treh kontinentih in priročne geografske lege v srcu Evrope si je Adria Tehnika zagotovila trden položaj na evropskem trgu.


Poljsko-češka skupina Avia Prime Group je specializirana za izvajanje storitev na področju vzdrževanja letal. Trenutno jo sestavljajo tri neodvisne družbe s tega področja: LINETECH na Poljskem, Adria Tehnika v Sloveniji in JAT Tehnika v Srbiji. Skupina poleg tega dodatno ponuja vzdrževanje motorjev in testno celico pri izbranem izvajalcu ter izvajanje vzdrževanja pristajalnega podvozja pri JAT Tehniki v Srbiji. Med pandemijo COVID-19 je Avia Prime stremela k nudenju podpore svojim strankam s tem, da jim je ponudila t. i. Airline Aid Package (paket letalske pomoči). V ponudbo je bila vključena možnost parkiranja letal na daljša obdobja ter njihovo vzdrževanje med tem obdobjem.

 

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.


Koledar objav

« December 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31