Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Adria Tehnika prvo podjetje v Sloveniji s certifikatom EN 9110

Oceni ta prispevek
(15 glasov)
24 Nov 22
Napisal
Objavljeno v Novice

Adria Tehnika, članica skupine Avia Prime, s sedežem na Letališču Ljubljana, je kot eno izmed vodilnih evropskih podjetij za vzdrževanje in servisiranje letal (MRO) uspešno pridobilo certifikat EN 9110 kot priznanje za uveden sistem vodenja kakovosti, prilagojen zahtevam organizacij za vzdrževanje letal.

Prejet certifikat za podjetje Adria Tehnika predstavlja mednarodno potrditev in odraz  izpolnjevanja najvišjih standardov varnosti in kakovosti na področju vzdrževanja in servisiranja letal ter sestavnih delov. Poudarja osredotočenost k izpolnjevanju in preseganju pričakovanj strank ter najstrožjih letalskih predpisov in zahtev proizvajalcev, h katerim je zavezana skupina Avia Prime.

»Na ta dosežek smo zelo ponosni, saj odraža naša prizadevanja za doseganje najvišjih standardov in kakovosti storitev. Ob hkratni rasti naše skupine in razvoju letalstva bo naša slovenska podružnica z vzdrževanim sistemom vodenja kakovosti in vpeljanimi dobrimi praksami prispevala k skupnemu prihodnjemu razvoju in rasti naših globalnih produktov. Verjamem, da bomo s pridobljenim certifikatom še povečali zaupanje naših strank in okrepili že stkana dolgoletna partnerstva v letalski industriji. Zastavljene visoke standarde uresničujemo v celotnem življenjskem ciklu naših storitev. Rad bi se zahvalil vsem našim usposobljenim strokovnjakom za njihov prispevek, ne le k pridobitvi tega certifikata, temveč tudi k doseganju visoke ravni kakovosti pri vsakodnevnem delu,« je zaključil glavni izvršni direktor skupine Avia Prime, Piotr Kaczor.

Foto: Adria Tehnika

 


Koledar objav

« Januar 2023 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31