Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Mednarodna konferenca o letalskem prometu

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
26 Jan 23
Napisal
Objavljeno v Novice

Ljubljana, bo 2. februarja 2023 gostila mednarodno konferenco posvečeno nastajajočim trgom letalskega prometa na Balkanu in Južni Evropi

Na konferenci se bodo zbrali predstavniki komercialnega letalstva in razpravljali o možnostih za razvoj regije v okviru svetovnega zračnega prometa. Udeleženci se bodo seznanili z analitičnimi podatki, napovedmi in edinstvenimi vpogledi v letalsko panogo, ki jih bodo  predstavili vodilni uslužbenci letalskih prevoznikov v regiji in analitiki. Med drugimi:

Paulos Lakew, vodja analitikov pri IATA Economics, bo predstavil široko sliko svetovne in regionalne letalske industrije ter dolgoročne obete.

Lars Gaebler, podpredsednik za analitiko iz ch-aviation, bo predstavil dinamiko in trende razvoja letalskih prevoznikov iz jugovzhodne Evrope.

Stjepan Bedic, izvršni direktor hrvaškega ETF Airways, bo delil svoje poglede na delovanje ACMI kot gonila poslovnega razvoja v letalskem prometu.

Urednik letalskega časopisa Air Transport World Kurt Hofmann se bo pogovarjal z izvršnim direktorjem letalske družbe Air Serbia Jirijem Marekom.

Pawel Skuteli, vodja trženja pri Embraerju bo udeležencem konference predstavil uporabo njihovih letal v cargo prometu.

Jordan Karatzas, izvršni podpredsednik družbe Ellinair, bo govoril o panbalkanskem zračnem prometnem omrežju: geopolitični utopiji ali katalizatorju regionalnega razvoja.

Med govorniki bo tudi direktor podjetja Aero4M Matija Krajnc.

V sklopu konference bosta potekali tudi: Razprava o razvoju zračnega prometa in Tržnica zračnega prevoza, ki bo v razpravi združila udeležence iz letalskih družb, letališč in turizma. Govorili bodo o; Konkurenci in sodelovanju, Načinih razvoja infrastrukture, Različnih poslovnih modelih prevoznikov, Spodbujanju povpraševanja, Razvoj mrež, …

Program konference, ki jo organizira ATO COMM in njegova matična ameriška družba MARK COMM vključuje še veliko več govorcev iz letalskih družb in letališč, regulatorjev, industrije …

Več o dogodku: https://se.atocomm.eu/

Lokacija: hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4

 


Koledar objav

« Marec 2023 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31