Adria Airways z direktnimi rednimi poleti med Prištino in Nemčijo

Slovenski letalski prevoznik Adria Airways bo decembra iz Prištine začel leteti na direktnih rednih letih sedemkrat tedensko v Muenchen, štirikrat tedensko v Frankfurt in dvakrat tedensko v Duesseldorf.

Adria Airways bo 10. decembra 2010 začela leteti na jutranji povezavi iz Prištine v Muenchen, v Frankurt bodo leteli sredi dneva ob ponedeljkih, sredah, petkih in nedeljah, v Dueseldorf pa sredi dneva ob četrtkih in ob sobotah. Na teh povezavah bodo leteli s 135-sedežnim letalom Airbus A319.

»V Adrii Airways verjamemo, da bodo naše nove povezave omogočile potnikom hitro, enostavno in udobno potovanje,« je povedal direktor prodaje in trženja Adrie Airways mag. Tomaž Kostanjšek.

a319_img_9440.jpg

Adria Airways bo ohranila svoje dnevne povezave iz Nemčije (Muenchen, Frankfurt) v Prištino preko Ljubljane, z novimi direktnimi poleti, pa bo potnikom omogočila hitrejše potovanje.

Slovenski letalski prevoznik je začel leteti na povezavi Priština – Ljubljana 15. oktobra 1999. Linija se je uspešno razvijala zaradi dobre prepoznavnosti in priljubljenosti Adrie Airways v regiji, vedno večjega povpraševanja in že tradicionalno dobrih odnosov med državljani Slovenije in Kosova.

V sodelovanju s članicami združenja Star Alliance, še posebej z letalsko družbo Lufthansa, bo Adria Airways potnikom iz Prištine omogočila odlične povezave do več kot 1.150 letališč po vsem svetu.