iPhone aplikacija za dostop do cen članic združenja

Mreža Star Alliance sedaj kot prvo združenje letalskih prevoznikov po nedavni uspešni uvedbi iPhone aplikacije Navigator uvaja enostavno in preprosto mobilno aplikacijo iskalnik cen.

ff_search1_screen.jpgChristopher Korenke, podpredsednik združenja Star Alliance je povedal:: “Z Iskalnikom cen združenja Star Alliance (The Star Alliance FareFinder) smo odgovorili na pričakovanja naših potnikov, ki so želeli imeti mobilno aplikacijo,  ki bi jim omogočila dostop do cen naših letalskih družb članic. Skupaj z  našo že obstoječo priljubljeno aplikacijo iPhone  Star Alliance Navigator se uvrščamo na prvo mesto pri zagotavljanju mobilnega dostopa do ključnih potovalnih podatkov združenja potnikom.”

Z uporabo nove aplikacije Iskalnika cen (FareFinder app) lahko potniki poiščejo tako cene enosmernih kot povratnih letov med katerima koli dvema letališčema iz mreže poletov Star Alliance.  Da bi potniki pridobili informacije, ki so kar najbolj v skladu z njihovimi  željami, aplikacija omogoča tudi dodatne kriterije iff_overview1_screen.jpgskanja, kot so število potnikov, čas prihoda in odhoda, potovalni razred, število pristankov, tranzitna letališča in prodajno mesto. Aplikacija pokaže tudi razpoložljivost sedežev, tako da potnik lahko izbere letalsko/e družbo/e, s katero/imi želi potovati. Aplikacija Iskalnik cen (FareFinder) vodi potnika, da lahko opravi rezervacijo v klicnem centru ali preko spleta izbranega letalskega prevoznika.

Aplikacijo The Star Alliance FareFinder je razvilo in jo upravlja podjetje ITA Software. David Peller, generalni direktor za Evropo, Bližnji vzhod, Afriko in Indijo podjetja ITA je povedal: “Dejstvo, da nas je združenje Star Alliance izbralo za ta projekt, potrjuje, da smo eno vodilnih ponudnikov inovativnih rešitev v potovalni industriji. Veseli nas, da bo združenje Star Alliance lahko s to tehnologijo sedaj  še okrepilo zaupanje potnikov v brezhibno storitev Združenja.”

Aplikacija FareFinder je na voljo  v angleščini na  www.staralliance.com in na spletni strani Apple app store. Nadaljnje verzije, ki bodo pripravljene za druge operacijske sisteme, bodo na voljo v bližnji prihodnosti.