Adria Airways s prenovljeno spletno stranjo

Adria Airways je danes vzpostavila prenovljeno spletno stran, ki se ponaša s sodobno obliko in bogatejšo vsebino. Portal s svežo in privlačno grafično podobo je sedaj še enostavnejši in prijaznejši do uporabnikov.

Prenovljena spletna stran, ki je plod dela strokovnjakov Adrie Airways in družbe Innovatif, je narejena po najnovejših smernicah spletnega oblikovanja. Stran je izrazito prodajno usmerjena in zaradi svoje preglednosti uporabnikom omogoča enostavno uporabo in hitrejši dostop do želenih informacij. Vsebinska novost je predstavitev destinacij, kamor leti Adria Airways. Uporabniki tako lahko na enem mestu izvedo vse o izbrani destinaciji, urniku poletov in ceni.

adria-airways.pngMed novostmi je tudi stran v ruskem jezik. Za potovanje z Adrio Airways se odločajo številni potniki iz Rusije, saj je Slovenija zanje priljubljena turistična destinacija. V zadnjem čas je na tem trgu zaznati tudi povečan interes po gospodarskem povezovanju s Slovenijo,  zato so se v Adrii Airways odločili, da ruske potnike  nagovorijo v njihovi materinščini.

Spletna stran je živ organizem, ki ga kot pomembno prodajno orodje v družbi nenehno razvijajo. Nova spletna stran bo redno ažurirana, v prihodnje pa bodo dodajali nove aplikacije z izčrpnimi, zanimivimi in uporabnimi podatki. Uvajali bodo nove storitve za potnike, kot so razširitev ponudbe plačilnih sredstev, v kratkem pa načrtujejo tudi postavitev strani B2C (business to customer), s katero si bodo potniki ustvarili svoj uporabniški profil,  in postavitev strani B2B (business to business) za poslovne
partnerje.

Kot doslej je portal namenjen obstoječim in potencialnim potnikom Adrie Airways po vsem svetu. Poglavitne teme spletne strani ostajajo prodajne informacije in informacije o rezervaciji letalskih kart, večji poudarek pa bo na ugodnih ponudbah in prodajnih akcijah, s katerimi se Adria Airways želi predstaviti kot cenovno dostopni letalski prevoznik.  Ob tem domača stran Adrie Airways uporabnikom posreduje osnovne informacije o podjetju, njegovem poslovanju, sporočila za medije, o varnosti v letalstvu ter o skrbi Adrie Airways za potnike in okolje.