Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Letališko osebje potnike pozdravlja v novi podobi

Potniki ljubljanskega letališča lahko zaposlene Aerodroma Ljubljana od nedavnega opazijo v novih podobah.

Osvežene uniforme v modro beli kombinaciji s kančkom zelene barve utelešajo sodobno prefinjlju_osebje_img6717.jpgeno klasiko in čiste linije. Zadovoljstvo potnikov Aerodrom Ljubljana postavlja na prvo mesto, pomembno vlogo pri tem pa predstavlja ravno prvi stik z njimi. Z osveženo podobo se želi družba tudi vizualno približati svojim strankam in utrditi ugled prijaznega in urejenega letališča, ki skrbi za dober začetek njihovih potovanj.

Aerodrom Ljubljana je pred nedavnim razkril nove uniforme
Uporabniki letališča jih bodo najbolj pogosto opazili na zemeljskih stevardesah in stevardih, ki jih sprejemajo ob prijavi na let in krcanju na letalo. Družba je osvežitev uniform zasnovala v sodelovanju z Nežo Gregorčič Å½gombič, svetovalko za osebni videz in direktorico podjetja STATUS. Pri oblikovanju jo je vodila estetika, prefinjen stil in uporabnost, pojasnjuje modna svetovalka, ki pečat na svojih izdelkih rada pusti z opaznimi in drobnimi detajli. Novim uniformam je s predhodnimi skupna temno modra osnova, ki facebook.jpg je uporabljena pri zgodnjih delih (krila, hlače, suknjiči), bluze in srajce pa so ledeno bele barve. »Modro bela kombinacija je vedno prefinjena in ustvarja videz zaupanja vredne osebe,« svojo izbiro utemeljuje Gregorčič Å½gombičeva. Omenjeno kombinacijo je začinila z močno zeleno barvo, ki zaznamuje osnovno grafično podobo Aerodroma Ljubljana. Elegantno poslovni videz uniform zaključujejo črtaste ženske ovratne rute in moške kravate.

Aerodrom Ljubljana veliko pozornosti posveča zadovoljstvu potnikov in obiskovalcev ljubljanskega letališča. Prenovljene uniforme so rezultat širših in neprestanih prizadevanj za izboljševanje njegovih storitev, pri čemer je cilj utrditi ugled potnikom prijaznega in urejenega letališča z visokimi standardi kakovosti.

Foto: lju-airport.si

lju_osebje_img6716.jpg