Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Najemodajalec AeroCentury Corp vključil letali CRJ900 Adrie Airways v svoj portfelj

Družba AeroCentury Corp. (NYSE MKT: ACY), neodvisna družba za oddajo letal v najem, in Adria Airways sporočata, da je AeroCentury Corp v svoj portfelj vključil letali Bombardier CRJ900 in da sta bili letali oddani v najem Adrii Airways.

adria_crj_900_img_3124.jpg“Naša regionalne letala Bombardier CRJ900 zagotavljajo odlično stroškovno učinkovitost in prilagodljivost mreže, poleg tega pa so jih zelo dobro sprejeli tudi naši potniki, “je povedal Mark Anžur, predsednik uprave družbe Adria Airways. “Zelo veseli smo, da bosta prek pogodb o prodaji in povratnem najemu z družbo AeroCentury ti dve letali še naprej leteli v naši floti.“

“To sta naši prvi letali tipa CRJ900,” je povedal Neal D. Crispin, predsednik družbe AeroCentury. “Adria Airways, članica Združenja Star Alliance, je slovenski letalski prevoznik, ki leti na 22-ih destinacijah v Evropi. Zadovoljni smo, da smo hkrati pridobili nov tip letala in novega poslovnega partnerja.”

AeroCentury je najemodajalec letal in finančna družba,  ki je specializirana za regionalna letala in motorje. Letala družbe oddajajo v najem regionalnim prevoznikom in komercialnim uporabnikom po vsem svetu.