Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Tor16Maj2023

3. CAA konferenca o letalski varnosti

Informacije
Borut Podgoršek

Javna agencija za civilno letalstvo Republike Slovenije zaradi izjemnih odzivov na predhodnih konferencah z veseljem napoveduje 3. CAA konferenco o letalski varnosti.

Njen namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti aktualne teme. Konferenca bo predvidoma potekala v septembru 2023. Na konferenci bodo predstavniki pristojnega ministrstva/agencije predstavili aktualne in prihodnje aktivnosti ter ukrepe za implementacijo Slovenskega plana o letalski varnosti 2023–2025.

Program konference bo vsebinsko zelo bogat za vse udeležence. Želimo si, da bi vsebinski sklopi pokrivali letalske operacije, usposabljanje letalskega osebja, plovnost, letališča, zemeljsko oskrbo in varovanje, navigacijske službe zračnega prometa, dogodke, ki vplivajo na letalsko varnost ter prihodnje izzive (brezpilotni zrakoplovi, kibernetska varnost, okolje…).

Ker pa si želimo, da bi dogodek predstavil pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov ter zato ker vemo, da bi deljenje vaših bogatih izkušenj prispevalo k ozaveščanju o letalski varnosti, vljudno vabimo k sodelovanju predstavnike organov državne uprave, ki pokrivajo področje letalstva, predstavnike letalskih organizacij in ostale letalce.

V kolikor bi želeli na kratko predstaviti del svojih aktivnosti, primere dobrih praks ali področje, za katerega menite, da predstavlja velik izziv, pošljite svoje prijave do 16. 6. 2023 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v vednost na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prijava naj vsebuje:

✈ naslov predstavitve;

✈ povzetek, ki naj ne bo daljši od 300 besed;

✈ kontaktne podatke govorca (elektronski naslov in telefonsko številko) in njegovo kratko predstavitev.

Na konferenci boste imeli za predstavitev na voljo približno 20 minut. Vaši predstavitvi bo sledila sekcija vprašanj in odgovorov, ki bo trajala približno 10 minut.

Povratno informacijo oziroma potrditev vaše teme lahko pričakujete v začetku julija 2023, ko bo CAA objavila dnevni red in vsebinske sklope, ki bodo obravnavani na konferenci, ter kraj in točen termin dogodka.

Vljudno vabljeni, da izkoristite priložnost za sodelovanje ter prispevate k razvoju in ozaveščanju o letalski varnosti.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.