Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Omejitev odgovornosti

Spletno mesto www.sierra5.net je vzpostavljeno z namenom ponuditi informacije o letalstvu in z njim povezanimi pojmi.

Vsebine spletnega mesta so zgolj informativnega značaja. Lastnik domene, urednik spletnega portala in avtorji posameznih člankov in prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Mnenja in stališča avtorjev, navedena v objavljenih prispevkih, niso tudi uradna stališča in mnenja uredništva portala.

Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Avtorske pravice

Copyright © 2006  www.sierra5.net. Vse pravice pridržane.

Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Lastnik spletnega mesta sierra5.net se odvezuje odgovornosti v primeru nepravilnosti, ki na kakršenkoli način izhajajo iz sponzorskih bannerjev.

Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden slovenski letalski portal www.sierra5.net, v okviru katerega je na ustrezno vidnih mestih zagotovljena navedba avtorjev objavljenih prispevkov.

V primeru ne navajanja vira in/ali avtorja si pridružujemo pravico zaračunati poobjavljen prispevek v delu ali celoti v neto vrednosti 100 evrov neglede na dolžino kopiranega besedila.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.