Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Tor27Jun2023

3. CAA konferenca o letalski varnosti

Informacije
Borut Podgoršek

Javna agencija za civilno letalstvo RS napoveduje 3. konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti aktualne teme.

Konferenco bosta z uvodnim nagovorom otvorila ministrica za infrastrukturo mag. Alenka Bratušek in v.d. direktorja agencije Jure Griljc. Objavljamo dnevni red dogodka.

Udeležba na konferenci, ki bo potekala 12. in 13. septembra 2023 v hotelu Thermana Laško je brezplačna. Vaše prijave pričakujejo do vključno 11. 8. 2023 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v vednost na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kamor jim posredujte elektronsko izpolnjeno prijavnico. Glede na to, da je število mest na konferenci omejeno, predlagamo, da se na konferenco prijavite čimprej.

Vsi udeleženci bodo po zaključenem dogodku prejeli potrdilo o udeležbi, ki bo med drugim služilo kot dokazilo o seznanitvi z aktualnimi temami letalske varnosti.

Vse udeležence vljudno vabimo, da se nam pridružite na večerji, ki jo bo 12. 9. 2023 organizirala CAA in bo prav tako kot celotni dogodek namenjena promociji letalske varnosti v Sloveniji ter medsebojnemu spoznavanju.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.