Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Pon17Okt2016

Zimski vozni red Adrie Airways

Informacije
Borut Podgoršek

V nedeljo, 30. oktobra 2016, Adria Airways prehaja na zimski vozni red. V zimski sezoni, ki traja do 26.3.2017, Adria Airways povečuje število tedenskih povezav na številnih svojih linijah, s čimer potnikom omogoča še boljšo povezanost z Evropo in svetom.

Adria na matičnem letališču
  Adria na matičnem letališču

V zimskem voznem redu bo Adria Airways Ljubljano povezovala z Amsterdamom, Brusljem, Kopenhagnom, Frankfurtom, Moskvo, Münchnom, Parizom, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevom, Skopjem, Tirano, Dunajem, Varšavo in Zürichom.

Iz Ljubljane bo od sedaj v zimskem času mogoče leteti v Amsterdam petkrat tedensko (doslej trikrat tedensko), v Pariz petkrat tedensko (doslej štirikrat tedensko), v Sarajevo petkrat tedensko (doslej trikrat tedensko) in v Zürich petnajstkrat tedensko (doslej dvanajstkrat). Skupno bo tako Adria Airways opravila 127 rednih tedenskih letov iz Ljubljane na 16 destinacij, povečujejo pa se tudi tedenske letalske povezave iz Prištine in Tirane.

Adria Airways povezuje Evropo preko Slovenije. Nov urnik letenja ter skrajšani povezovalni čas v Ljubljani sedaj potnikom omogoča, da preko Slovenije potujejo v evropska mesta v skoraj enakem času, kot bi ga porabili za potovanja na direktnih letih.

Novosti v zimskem voznem redu so le začetek sprememb v urniku in mreži letenja. Adria Airways ostaja zavezana k zagotavljanju varnih in udobnih potovanj ter predana, da potniku omogoči čim boljšo potovalno izkušnjo. K nadgrajevanju svojih storitev ostaja zavezana tudi vnaprej ter v prihodnosti napoveduje še več tedenskih povezav, kar bo potnikom omogočilo še boljšo povezanost.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.