Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Vozni red

 • Brnik do konca leta z milijonom potnikov, povezljivost še vedno slaba

  Včeraj, v nedeljo, 30. oktobra, je v letalskem prometu začel veljati zimski vozni red. Z ljubljanskega letališča bo z 12 rednimi letalskimi prevozniki do konca marca 2023 mogoče potovati neposredno na 14 destinacij. Zimski letalski vozni red bo v veljavi od 30. oktobra 2022 do 25. marca 2023.

 • Brnik: Z velikimi spremembami danes začel veljati zimski vozni red

  Zaradi razvoja pandemije sta napovedana ponudba in obseg letov z ljubljanskega letališča tudi v zimskem voznem redu omejena. Z Brnika bo v zimski sezoni po trenutnih napovedih deset letalskih povezav v devet evropskih držav ponujalo devet prevoznikov, pa še to je pogojeno z razmerami v posameznih državah in predvsem tudi Sloveniji.

 • Luxair od septembra z ljubljanskega letališča v Luksemburg

  Luxair je pred tremi dnevi objavil, da bo začel v Ljubljano leteti 14. septembra. Skupno bo tako z Brnika na voljo 23 neposrednih povezav z 19 rednimi prevozniki.

 • Okrepljen zimski vozni red: 15 rednih prevoznikov na 18 destinacij

  V nedeljo, 29. oktobra, bo letalski promet prešel na zimski vozni red. Z ljubljanskega letališča bo s 15 rednimi letalskimi prevozniki do konca marca 2024 mogoče potovati neposredno na 18 destinacij.

 • V nedeljo prehajajo na zimski vozni red

  V nedeljo bo v letalskem prometu začel veljati zimski vozni red 2018.

 • V poletnem voznem redu 18 prevoznikov na 21 destinacij

  V nedeljo, 26. marca bo v letalskem prometu začel veljati poletni vozni red. Na ljubljansko letališče prinaša pestrejšo ponudbo letov, z nekaj novostmi in bolj pogostimi leti, predvsem na pomembna vozlišča, prek katerih je zagotovljena povezljivost s celim svetom.

 • V veljavo stopil zimski vozni red 2013/2014

  Minuli vikend je v letalskem prometu začel veljati zimski vozni red 2013/2014. Potniki bodo z Letališča Ljubljana s sedmimi rednimi prevozniki lahko potovali na 17 evropskih destinacij, z več kot 170 leti tedensko.

 • V zimski sezoni z ljubljanskega letališča neposredno na 14 destinacij

  V letalskem prometu bo konec meseca nastopil zimski vozni red. Z ljubljanskega letališča bo mogoče potovati s 13 rednimi letalskimi prevozniki na 14 destinacij v 12 državah. Najbolj sveža pridobitev mreže poletov z Brnika je povezava letalskega prevoznika flydubai v Dubaj, ki bo potnikom na voljo tudi v zimskem voznem redu.

 • Z Brnika v poletni sezoni 22 letalskih prevoznikov na 25 rednih povezavah

  Mrežo letov z ljubljanskega letališča bo to poletno sezono zagotavljalo kar 22 rednih letalskih prevoznikov, največ doslej.

 • Z Brnika v vrhuncu sezone več kot 130 letov na teden

  Mreža poletov z ljubljanskega letališča je v poletnem voznem redu 2023 okrepljena – 18 prevoznikov ponuja povezave na 22 destinacij.

 • Z zimskim voznim redom se vrača Wizz Air

  wizz_air_img_0305.jpgMinuli vikend je v letalskem prometu začel veljati zimski vozni red 2012/2013. Glavna novost je začetek letenja nizkostroškovnega letalskega prevoznika Wizz Air, ki se pozicionira kot največji nizkostroškovni letalski prevoznik Srednje in Vzhodne Evrope. Ljubljansko prestolnico bo po novem povezoval z Brusljem (Charleroi) in Londonom (Luton).

 • Zimski vozni red

  Zimski vozni red letenja, ki je začel veljati v nedeljo, 27. oktobra 2019, prinaša še številne novosti.

 • Zimski vozni red Adrie Airways

  Adria Airways s 26. oktobrom 2008 prehaja na nov vozni red, ki bo veljal do 28. marca 2009. Urnik letenja prilagajajo potrebam potnikov, zato so na nekaterih že obstoječih progah uvedli dodatne frekvence letov.
 • Zimski vozni red Adrie Airways

  Adria Airways je s 24. oktobrom 2009 prešla na nov vozni red, ki bo veljal do 27. marca 2010. Urnik letenja prilagajajo potrebam potnikov in skrbijo za čim boljšo povezanost Slovenije s svetom, saj Ljubljano vsakodnevno povezujejo s kar trinajstimi destinacijami.
 • Zimski vozni red Adrie Airways

  Adria Airways bo 31. oktobra 2010 prešla na zimski vozni red, ki bo veljal do 26. marca 2011. Urnik letenja prilagajajo potrebam potnikov in skrbijo za čim boljšo povezanost Slovenije s svetom, saj Ljubljano vsakodnevno povezujejo s kar dvanajstimi destinacijami.
 • Zimski vozni red Adrie Airways

  Adria Airways bo 30. oktobra 2011 prešla na zimski vozni red, ki bo veljal do 24. marca 2012. Urnik letenja prilagaja potrebam potnikov in Ljubljano vsakodnevno povezuje z desetimi destinacijami ter tako skrbi za čim boljšo povezanost Slovenije s svetom.

 • Zimski vozni red Adrie Airways

  V nedeljo, 30. oktobra 2016, Adria Airways prehaja na zimski vozni red. V zimski sezoni, ki traja do 26.3.2017, Adria Airways povečuje število tedenskih povezav na številnih svojih linijah, s čimer potnikom omogoča še boljšo povezanost z Evropo in svetom.

 • Zimski vozni red Adrie Airways

  V nedeljo, 29. oktobra 2017, Adria Airways prehaja na zimski vozni red.

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.