Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Ned27Nov2022

[ZAPOSLITEV] Onedrone zaposli več sodelavcev

Informacije
Borut Podgoršek

V podjetju OneDrone iščejo več sodeavcev iz področja marketinga, mehatornike ter raziskav in razvoja. Če imate izkušnje, so vam všeč nove tehnologije, ste odprti za stalno učenje in se znajdete v dinamičnih okoljih, ste verjetno pravi za njih.

V podjetju OneDrone d.o.o. rastejo in se razvijajo, vstopajo na nova tržišča … "Sedaj pa je prišel čas, da pričnemo vse to bolje predstavljati tudi navzven:

Iščemo sodelavca, ki bo skrbel za sistemsko integracijo sistemov brezpilotnih zrakoplovov, s poudarkom na integraciji sistemov odprtokodnega avtopilota na platformi PX4/CubePilot s povezanimi podsistemi.

Iščemo sodelavca z izrazitimi sposobnostmi reševanja kompleksnih tehničnih problemov, ki je sposoben voditi in usmerjati ekipo sodelavcev na razvojnih projektih.

Iščemo sodelavca, ki nam bo pomagal vzpostaviti komunikacijsko infrastrukturo in skrbel operativno izvajanje začrtanih marketinških aktivnosti. Če imate izkušnje z vodenjem projektov na področju marketinga, so vam všeč nove tehnologije, ste odprti za stalno učenje in se znajdete v dinamičnih okoljih, ste verjetno pravi za nas.

Več o zaposlitvi na njihovi spletni strani

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.