Podjetje Egmont Aviation d.o.o., pripravlja predstavitev letal proizvajalcev Diamond Aircraft in JMB Aircraft. Na letališču v Mariboru si boste tako, 21. oktobra 2023 lahko ogledali modele Diamond DA40, DA42, DA50RG in DA62 ter tudi JMB VL3 914, 915 in najnovejši VL3 916.

Podjetje Egmont Aviation d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2019, z izkušeno ekipo, ki ima več kot 15 let izkušenj v aviaciji. Svoje delovanje je pričelo kot uradni zastopnik letal Diamond Aircraft za Slovenijo. Leta 2021 pa še za tovarno letal JMB Aircraft na območju Slovenije, Ukrajine ter nekaterih drugih držav. V tem času je podjetje ustanovilo tudi svojo letalsko šolo in za svojo bazo izbralo Letališče Edvarda Rusjana Maribor.

V kratkem času delovanja, je podjetje uspelo razviti prodajno mrežo ter polno podporo svojim strankam, tako na področju prodaje letal kot tudi šolanja pilotov. Tako skušajo s partnerji iz Slovenije in tujine zagotoviti najboljši servis svojim klientom (servisiranje letal, zavarovanja, leasing, dodatna oprema, delovna mesta v letalskih družbah, itd.). Prav tako je podjetje vstopilo na tržišče letalnikov za posebne namene ter na široko odprlo vrata tujim podjetjem, za vzpostavitev delovanja v Sloveniji in drugih državah. Ob tem jim je priznanje izrekel tudi Diamond Aircraft z imenovanjem prodajalca leta 2022.

 JMB

V sklopu dogodka, bo podjetje Egmont Aviation d.o.o., podpisalo razširitev pogodbe za zastopstvo podjetja Diamond Aircraft vse do Črne Gore.

Ne zamudite priložnosti za raziskovanje sveta letalstva in spoznajte letala od znotraj navzven:

➤ Spoznavanje letal v živo;

➤ Govori strokovnjakov o letalih;

➤ Interaktivne simulacije letenja;

➤ Odlična hrana in pijača.

 Datum: 21.10.2023

 Ura: 09:00-16:00

 Lokacija : Letališče Edvarda Rusjana Maribor ( LJMB-MBX), SLOVENIJA

Vašo prisotnost potrdite z obrazcem na sledeči povezavi. Tako bodo lažje uskladili želje gostov.

https://forms.gle/K5CW8ir64k5oqTmS8

Foto: Diamond Aircraft in JMB Aircraft