Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Pet29Okt2010

Zimski vozni red Adrie Airways

Informacije
Borut Podgoršek
Adria Airways bo 31. oktobra 2010 prešla na zimski vozni red, ki bo veljal do 26. marca 2011. Urnik letenja prilagajajo potrebam potnikov in skrbijo za čim boljšo povezanost Slovenije s svetom, saj Ljubljano vsakodnevno povezujejo s kar dvanajstimi destinacijami.

adria_winglet_img_9989-1.jpgAdria Airways bo imela 185 rednih tedenskih letov iz Ljubljane na 20 destinacij, večinoma po Evropi: štirikrat dnevno bo letela v Frankfurt,  trikrat dnevno na Dunaj, v Muenchen in v Zuerich, dvakrat dnevno v Bruselj, deset letov na teden bo opravila v Pariz, osemkrat tedensko bo letela v Moskvo, sedem letov tedensko bo opravila v Amsterdam, Istanbul, Prištino, Skopje in Tirano, šest v Beograd in Sarajevo, štiri v Banjaluko, London in v Varšavo. Trikrat tedensko bo Ljubljano povezovala s Podgorico in s Koebenhavnom,  dvakrat na teden bo letela v Marseille.

Na progi med Dunajem in Frankfurtom bo letela trinajstkrat na teden.

Decembra 2010 bo Adria Airways vzpostavila redne povezave iz Prištine, od koder bo sedemkrat tedensko letela v Muenchen, štirikrat tedensko v Frankfurt in dvakrat tedensko v Duesseldorf.

Adria Airways celo leto s čarterskimi poleti povezuje Slovenijo z Egiptom – to zimo bodo dvakrat tedensko leteli v Sharm el Sheikh in enkrat v Hurgado.

Zimski vozni red

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.