Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Tor17Okt2017

Zimski vozni red Adrie Airways

Informacije
Borut Podgoršek

V nedeljo, 29. oktobra 2017, Adria Airways prehaja na zimski vozni red.

V zimski sezoni, ki traja do 24.3.2018, Adria Airways povečuje število tedenskih povezav na številnih svojih linijah, s čimer potnikom omogoča še boljšo povezanost z Evropo in svetom.

V zimskem voznem redu bo Adria Airways Ljubljano povezovala s sedemnajstimi mesti, in sicer z Amsterdamom, Brusljem, Dunajem, Frankfurtom, Kijevom (novo), Köbenhavnom, Moskvo, Münchnom, Parizom, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevom, Skopjem, Tirano, Varšavo in Zürichom.

Adria CRJ-900
  Adria CRJ-900

Iz Ljubljane bo od sedaj v zimskem času mogoče leteti dnevno v Amsterdam*, Bruselj, Frankfurt, Moskvo *, München, Pariz*, Podgorico*, Prištino, Sarajevo*, Skopje, Tirano, Dunaj in Zürich.

V primerjavi z lansko zimo je tako povečano število letov na Dunaj ter v Köbenhavn, Moskvo, Pariz, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevo, Skopje, Tirano in Zürich.

Na Dunaj tako Adria Airways letošnjo zimo leti štirinajstkrat tedensko (prejšnjo zimo dvanajstkrat), v Köbenhavn petkrat tedensko (prej dvakrat), Moskvo sedemkrat (prej šestkrat), Pariz sedemkrat (prej petkrat), Podgorico sedemkrat (prej trikrat), Prago štirikrat (prej trikrat), Prištino desetkrat (prej šestkrat), Sarajevo sedemkrat (prej petkrat), Skopje devetkrat (prej sedemkrat), Tirano desetkrat (prej sedemkrat) in Zürich dvajsetkrat (prej petnajstkrat).

Adria Airways povezuje Evropo preko Slovenije. Urnik letenja potnikom omogoča, da preko Slovenije potujejo v evropska mesta v skoraj enakem času, kot bi ga porabili za potovanja na direktnih letih. S 196 rednimi tedenskimi leti in zelo kratkimi povezovalnimi časi znotraj povezanih letov omogoča, da je potovalna izkušnja potnikov kar najbolj prijetna. Novost, ki so jo pripravili to leto, je tudi digitalni vozni red, s katerim so zdaj vsi leti Adrie Airways in povezave le en klik stran (https://www.adria.si/sl/destinacije-in-leti/vozni-red/).

*Oznaka novo se nanaša na primerjavo z zimskim voznim redom za zimo 2016/2017.

 

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.