Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Pet19Jan2024

4. CAA konferenca o letalski varnosti

Informacije
Borut Podgoršek

Javna agencija za civilno letalstvo Republike Slovenije zaradi izjemnih odzivov na predhodnih konferencah, tudi letos, z veseljem napoveduje 4. CAA konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti aktualne teme.

Konferenca bo predvidoma potekala v maju 2024. Na konferenci bodo predstavniki pristojnega ministrstva/agencije predstavili aktualne in prihodnje aktivnosti ter ukrepe za implementacijo Slovenskega načrta o letalski varnosti 2024 - 2026.

CAA 4konferencaRadi bi pripravili vsebinsko bogat program za vse udeležence konference. Prav je, da vsebinski sklopi pokrivajo letalske operacije, usposabljanje letalskega osebja, plovnost, letališča, zemeljsko oskrbo in varovanje, navigacijske službe zračnega prometa, dogodke, ki vplivajo na letalsko varnost ter prihodnje izzive (brezpilotni zrakoplovi, kibernetska varnost, novi načini poslovanja, okolje…).

Želimo si, da bi dogodek predstavil pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov in vemo, da bi deljenje bogatih izkušenj slovenskih letalcev prispevalo k ozaveščanju o letalski varnosti, zato vljudno vabimo k sodelovanju predstavnike organov državne uprave, ki pokrivajo področje letalstva, predstavnike letalskih organizacij in ostale letalce.

V kolikor bi želeli na kratko predstaviti del svojih aktivnosti, primere dobrih praks ali področje, za katerega menite, da predstavlja velik izziv, pošljite svoje prijave do 19. 2. 2024 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v vednost na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prijava naj vsebuje:

  • naslov predstavitve;
  • povzetek, ki naj ne bo daljši od 300 besed;
  • kontaktne podatke govorca (elektronski naslov in telefonsko številko) in njegovo kratko predstavitev.

Na konferenci boste imeli za predstavitev na voljo približno 20 minut. Vaši predstavitvi bo sledila sekcija vprašanj in odgovorov, ki bo trajala približno 10 minut.

Povratno informacijo oziroma potrditev vaše teme lahko pričakujete v začetku marca 2024, ko bo CAA objavila dnevni red in vsebinske sklope, ki bodo obravnavani na konferenci, ter kraj in točen termin dogodka.

Vljudno vabljeni, da izkoristite priložnost za sodelovanje ter s svojim znanjem in izkušnjami prispevate k ozaveščanju o pomenu letalski varnosti.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.