Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Investicije

 • Na Brniku gradijo novo vozno stezo

  Trenutno je na letališču v polnem teku eden največjih investicijskih projektov na manevrskih površinah v obdobju zadnjih 10 let.

 • Slovenska vojska bo dobila šest helikopterjev AW139M

  Minister za obrambo Republike Slovenije Marjan Šarec in njegov italijanski kolega Guido Crosetto sta podpisala spremembo k Izvedbenemu dogovoru med ministrstvoma o sodelovanju na področju vojaškega letalstva, ki opredeljuje nakup še šestih večnamenskih helikopterjev AW139M proizvajalca Leonardo po modelu vlada vladi.

 • Slovensko vojaško letalstvo je v največjem investicijskem ciklu do zdaj

  V spomin na prvi bojni let pilotov ljubljanske stotnije 12. januarja 1919 pripadniki slovenskega vojaškega letalstva tega dne praznujejo svoj dan. 15. polk vojaškega letalstva je v tej organizacijski obliki lani praznoval deseto obletnico. In prav na ta jubilej so se v polku razveselili največjega investicijskega cikla do zdaj, vrednega približno pol milijarde evrov. O ciljih in izzivih, ki so še pred njimi, smo se pogovarjali s poveljnikom 15. polka vojaškega letalstva polkovnikom Janezom Gaubetom.

 • Z Brnika v poletni sezoni 22 letalskih prevoznikov na 25 rednih povezavah

  Mrežo letov z ljubljanskega letališča bo to poletno sezono zagotavljalo kar 22 rednih letalskih prevoznikov, največ doslej.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.