Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Air Serbia

 • Air Serbia beleži 10 uspešnih let

  Nacionalni prevoznik Republike Srbije, Air Serbia praznuje deseto obletnico. Leta 2013 je dotedanja družba JAT Airways dobila strateškega partnerja Ethiad Airways in oktobra tega leta začela delovati pod novim imenom in z novo vizualno podobo.

 • Air Serbia bo izbirala med Gradcem in Mariborom

  Air Serbia želi leteti na ljubljansko letališče do štirikrat dnevno, za nadaljnji razvoj regionalne mreže letenja pa se spogleduje s štajerskima letališčema.

 • Air Serbia krepi položaj v Ljubljani s Qatar Airwaysom

  Je to zgolj odgovor na povpraševanje po letih v Doho iz Ljubljane ali je to največ s čimer bo v dogledni prihodnosti Qatar Airways na brniškem letališču?

 • Deseti rekordni mesec srbske nacionalne letalske družbe

  Aprila je Air Serbia na svojih rednih letih prepeljala 282.509 potnikov, kar je 84-odstotno povečanje v primerjavi z istim mesecem leta 2022...

 • Embraer E195 vpleten v incident na beograjskem letališču

  Letalo letalske družbe Marathon Airlines Embraer E195 registrske označbe OY-GDC, ki lete opravlja za Air Serbia, je včeraj zvečer ob vzletu z beograjskega letališča Nikola Tesla zadelo antene sistema ILS ob vzletno-pristajalni stezi.

 • Trst krepi letalske povezave

  Letos poleti bo iz tržaškega letališča v Ronkah možno direktno leteti na 14 destinacij. Junija se sicer v Trst, kljub napovedim, ne bo vrnila Air Serbia, ki je lansko leto povezovala mesto z Beogradom trikrat tedensko z letalom tipa ATR-72.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.