Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

RyanAir

 • [KOMENTAR] Je razpisanih 16 milijonov evrov namenjenih Ryanairu?

  Državni zbor bi naj danes glasoval o sprejetju zakona za zagotovitev večje letalske povezljivosti Slovenije. Na razpolago je dobrih 16 milijonov evrov v treh letih, s katerimi se bo (znova) finančno pomagalo upravljalcu ljubljanskega letališča, nemškemu Fraportu in tujim letalskim prevoznikom ali morda le enemu?

 • Ryanair bo Trst povezal s 16 mesti

  Irski nizkocenovnik Ryanair bo aprila odprl bazo v Trstu, ki tako postaja 18. baza družbe v Italiji. Na letališču Ronke bo prevoznik stacioniral letalo tipa Boeing 737 8-200 oz. 737 MAX 8 s kapaciteto 197 sedežev.

 • Ryanair in Wizz Air izkazala zanimanje za koriščenje milijonskih subvencij

  Kakor smo pred dnevi predvideli, da bodo subvencije v prvi fazi najverjetneje črpali le nizkocenovnik(-i), se bo verjetno uresničilo. Zanimanje sta s sestanki s predstavniki države pretekli teden izkazala irski Ryanair in madžarski Wizz Air.

 • Ryanair je naročil je 150 novih Boeingovih letal

  Več milijard dolarjev vreden posel za letala 737 MAX 10 bi lahko podvojil zmogljivost nizkocenovne letalske družbe in ustvaril 10.000 delovnih mest

 • Ryanair s peticijo za nemotene prelete v EU

  Ryanair je predsednici Evropske komisije Ursule von der Leyen predal peticijo, ki jo je podpisalo že več kot 1,1 milijona potnikov, z naslovom »Zaščitite prelete: ohranite nebo EU odprto«.

 • Trst krepi letalske povezave

  Letos poleti bo iz tržaškega letališča v Ronkah možno direktno leteti na 14 destinacij. Junija se sicer v Trst, kljub napovedim, ne bo vrnila Air Serbia, ki je lansko leto povezovala mesto z Beogradom trikrat tedensko z letalom tipa ATR-72.

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.